phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:07
При сухій шкірі названі небезпечні продукти: поради
Внесення змін в дієту – відмінний перший крок до вирішення проблеми сухої шкіри. Ось кілька продуктів, які негативно на неї впливають.

Алкоголь

Він діє як сечогінний засіб в організмі, тобто виводить рідину. Це може привести до зневоднення і висихання шкіри. Крім того, спиртне може зробити тонкі лінії і зморшки більш вираженими.

Солоні продукти

Ще одна причина сухої шкіри. Коли ви їсте занадто багато солі, тіло витягує більше рідини з клітин, щоб нейтралізувати сіль. В результаті, через нестачу рідини в організмі шкіра стає більш сухою. При солоній дієті не забудьте також випити багато води, щоб відновити баланс.

Цукор

Надлишок цукру в кровотоці може викликати “перехресне зшивання” колагену, що стане причиною жорсткості і втрати еластичності шкіри. Оскільки вона складається з колагену, недолік цього білка в раціоні може привести до втрати форми і пружності. Цукор також здатний послабити і висушити шкіру.

Рафіновані вуглеводи

Перероблені вуглеводи, такі як білий рис, хліб і макаронні вироби, можуть пошкодити колаген в шкірі так само, як цукор. Втрата колагену робить шкіру більш схильною до появи зморшок і посилення впливу гравітації (обвислій шкірі).

Продукти з високим вмістом вітаміну А

Надмірна кількість вітаміну А може викликати сухість шкіри, випадання волосся, тріщини на губах, ослаблення кісток, головні болі і багато іншого. Продукти, які є хорошими джерелами вітаміну А, включають жир печінки риб, печінку, яєчні жовтки, масло, вершки і збагачене молоко. Можна відмовитися від прийому добавок з вітаміном А, але перед цим проконсультуйтеся з лікарем.

Кава

Як і алкоголь, кава може зневоднювати шкіру, звужуючи кровоносні судини, що впливає на приплив рідини до шкіри. Кава особливо погано впливає на область навколо очей. Ще гірше, якщо ви п’єте каву натщесерце.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 374 | Додав: radymo | Теги: шкіра, суха, продукт, Шкода | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]